hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csicsókapüré

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csicsókapüréhez megpucoljuk a csicsókát, apró kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult leszűrjük, és egy nagy tálba öntjük.
  2. Hozzáadjuk a tejet, a puha vajat, az áttört fokhagymát és az apróra vágott snidlinget. Ezután egy krumplinyomóval áttörjük, majd egy botmixerrel krémesre pürésítjük.
  3. Sültek, panírozott ételek mellé kiváló köret, kifejezetten intenzív ízzel.
  4. A csicsókát bátran pürésíthetjük, ugyanis nem keményítőt tartalmaz, mint a krumpli, hanem inulint. Így turmixolás után nem lesz gumis, mint a burgonya. Íme a recept videón.
    SÜTŐTÖKÖS KRUMPLIPÜRÉ >>>
    A LEGFINOMABB KRUMPLIPÜRÉ >>> 
    SÜLT ÉDESBURGONYAPÜRÉ >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss