Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csicseriragu kolbásszal és téli zöldségekkel

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk.

A libazsíron a kolbászkarikákat megpirítjuk, majd kivesszük a kolbászt, a visszamaradt zsiradékra tesszük a zöldségeket és a csicserikonzervet a levével együtt, hozzáadjuk a fűszereket, és felöntjük 1 liter vízzel, kb. 20 percig főzzük.

Hozzáadjuk a kolbászkarikákat, egyet forralunk rajta, majd a kevés vízzel elkevert keményítővel kissé besűrítjük. Petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, Győrfi Viki fotója.

További fotókat, tippeket és trükköket a recepttel kapcsolatban a Mesterkurzus blogban találsz! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss