Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csicseriborsós zöldségraguleves

45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A csicseriborsót előző este, vagy minimum főzés előtt egy órával kétszeres mennyiségű vízbe áztatjuk.A felduzzadt csicseriborsót bő vízben, alacsony lángon kb. 30 percig főzzük.
  2. A megtisztított sárga- és fehérrépát karikákra vágjuk, a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, a vöröshagymát felaprítjuk.
  3. Felforrósított kókuszolajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségeket, a leveskockát és a curry port, végül felöntjük kb. 1 liter vízzel és alacsony lángon főzzük.
  4. Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a leveshez a megfőtt és leszűrt csicseriborsót is. 
  5. Végül elkeverjük a levesben a kókusztejszínt. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss