A lisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval és a cukorral. Egy tálba ütjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a lereszelt narancshéjat, az olajat és a tejet, majd kézi habverővel simára keverjük. Ezután fokozatosan hozzákeverjük a lisztes keverékhez úgy, hogy sima masszát kapjunk.
Egy üres, 25x39 cm-es tepsit előmelegített sütőbe helyezünk pár percre, hogy felmelegedjen, majd kivesszük, és kibeleljük sütőpapírral. Megkenjük a vajjal, majd egyenletesen rászórjuk a barna cukrot és a kimagozott cseresznyét. Végül óvatosan rásimítjuk a tésztát.
175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 35-40 perc alatt addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna lesz. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt megszórjuk a tetejét porcukorral, majd ízlés szerint felszeleteljük.