Elkészítés: Kivajazunk egy tűzálló tálat. A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük.
A csereszenyét lecsepegtetjük, a levet felfogjuk. A kétszersültet a tálra aljára fektetjük, és meglocsoljuk a lé felével. Rászórjuk a gyümölcsöt.
A tejfölt összekeverjük a tejjel, a mézzel, a vaníliás cukorral, és a rakottasra öntjük. Megszórjuk a kókuszreszelékkel, és a sütőben kb. 20 percig sütjük.
Az öntethez a maradék levet felforraljuk a cukorral és a fahéjjal. A keményítőt elkeverjük kevés vízzel, és besűrítjük bele az öntetet. A felfújthoz kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre