Cseresznyés jégkrémek

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

    Elkészítés

    1. A kimagozott cseresznyét, a joghurtot, a mézet és a citrom lereszelt héját egy turmixgépbe tesszük. Simára keverjük, és jégkrémkészítő-formákba töltjük. Mindet a mélyhűtőbe tesszük, és 2 órán keresztül fagyasztjuk. Ezután mindegyikbe 1-1 pálcikát szúrunk, végül tovább fagyasztjuk addig, amíg teljesen meg nem szilárdulnak.
    2. Kivesszük a fagyasztóból, és néhány pillanatra forró vízbe mártjuk. Kinyomkodjuk a formákból az édességeket, és azonnal kínáljuk.

    Megjegyzés

    Ha túl fakónak vagy színtelennek találjuk a cseresznyeszemeket, adjunk a keverékhez néhány szem áfonyát is. - MME

    Ezek is érdekelhetnek

    Friss