Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cseresznye gazpacho

default user icon
MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg cseresznye
  • 5 dkg póréhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • néhány levél bazsalikom
  • 2 szelet kalács
  • 2 dl húsleves-alaplé
  • 1 ek balzsamecet  
  • 1 ek olívaolaj  
  • bors
  • A tálaláshoz:
  • 2 szelet kalács
  • 20 dkg cseresznye
  • néhány levél bazsalikom

Elkészítés

  1. A kimagozott cseresznyét turmixkehelybe tesszük a megtisztított, felaprított póréhagymával, fokhagymával, a bazsalikommal, a felkockázott szikkadt kaláccsal, a húslevessel, a balzsamecettel és az olívaolajjal.
  2. Összeturmixoljuk, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
  3. Tálkákba tesszük, és pirított kaláccsal kínáljuk, valamint kimagozott, apróra vágott cseresznye és bazsalikom keverékével.

Ezek is érdekelhetnek

Friss