Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cseresznyebefőtt és kovászos uborka: 9 hasznos recept befőzéshez

Nem igaz, hogy a befőzés olyan bonyolult feladat lenne. Néhány alapszabályt kell betartani, és kezdődhet a tartósítás. A jól végzett munka örömét pedig télen érezzük majd!

1. HAGYOMÁNYOS KOVÁSZOS UBORKA >>> 

2. CSERESZNYEBEFŐTT EGYSZERŰEN >>> 

3. MEGGYBEFŐTT TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL >>> 

4. KARFIOLOS PRITAMIN PÓRÉHAGYMÁVAL (SAVANYÚSÁG) >>> 

5. FŰSZERES ŐSZIBARACKBEFŐTT >>> 

6. ÍZLETES VEGYES SAVANYÚSÁG TÉLRE >>> 

7. KOKTÉLPARADICSOM-BEFŐTT >>> 

8. VEGYES SAVANYÚSÁG >>> 

9. KÜLÖNLEGES SZŐLŐBEFŐTT >>> 

10 tipp a befőzéshez, hogy tökéletes legyen a lekvár, a befőtt, a savanyúság >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss