Elkészítés: A cserepeket átnedvesítjük, sütőpapírral kibéleljük.
A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a csipet sót, a sütőporos lisztet és a tejet, majd a tésztát elosztjuk a cserepekbe. A negyedelt almákat rácsosan bevagdaljuk, és a tésztába tesszük.
Előmelegített 180-190 fokos sütőben 45-50 percig sütjük, majd a sütőből kivéve a formában hagyjuk kb. 5 percig, ezt követően a sütőpapírral együtt kiemeljük, a sütőpapírt eltávolítva rácson hagyjuk kihűlni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre