Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Császárszalonna zöldborsós rizzsel és vele sült zöldségekkel

30 perc
egyszerű
olcsó
1 adag
Hozzávalók
  • 1 szelet (15 dkg) császárszalonna
  • 0,5 bögre rizs
  • 1 ek zöldborsó
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 3 csipet só
  • 2 csipet őrölt fekete bors
  • 1 tk napraforgó olaj

Elkészítés

  1. A rizst és a zödlborsót megfőzzük.
  2. Egy serpenyőben a szalonnát lepirítjuk, majd hozzá adjuk a zöldségeket.
  3. Kevés olajat locsolunk rá, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve megsütjük.
  4. Tíz perc után megfordítjuk a húst, hogy mindkét oldala aranybarnára süljön.
  5. Tálaláskor egy kupacot formázunk a zöldborsós rizsből, s mellé tesszük a szalonnát és a zöldségekkel.

Megjegyzés

Egyszerű étel, minimális munka, és gyors eredmény, mégis finom étel! - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss