Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csángó pecsenye

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csíkokra vágott kolozsvári szalonnát félig megpirítjuk, majd a finomra vágott vöröshagymával tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, ízesítjük sóval, finomra vágott fokhagymával, borssal és ketchuppal. Jól átpirítjuk.
  2. Közben a karajból 8 szeletet vágunk. Bevagdossuk, kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés zsíron mindkét oldalát  készre sütjük.
  3. A megsült húsra öntjük a paprikás ragut. Petrezselymes főtt burgonyával vagy kockára vágott sült burgonyával tálaljuk.

    Köretek >>> 

    Még több sertéshúsos recept >>> 

Megjegyzés

Marinált paprika hiányában télire eltett lecsóval is kiegészíthetjük. - lilalicsi

Ezek is érdekelhetnek

Friss