Elkészítés: A húsos csontból a vegyes zöldséggel, a vörös- és fokhagymával, a burgonyával, illetve a babérlevéllel levest készítünk (takarékon főzzük, szép lassan).
A levest átszűrjük, a csontról leszedjük a húst. Paprikás rántást készítünk, a leveshez hozzákeverjük.
A vesét megtisztítjuk, a velőt lehártyázzuk, és megabáljuk (10-15 percig főzzük). A vesét metéltre vágjuk, és a velővel, illetve a hússal együtt a levesbe tesszük. Felforraljuk, sóval, borssal, ecettel ízesítjük, és hozzáadjuk a tejföl egy részét is.
Karikára vágott lilahagymával és sznyitkával (félig száraz kenyér hajszálvékony szeletekre vágva) tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre