hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Club szendvics

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított csirkemellet bekenjük az olaj felével, valamint megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel és a borssal.
  2. Egy serpenyőben a maradék olajon megsütjük vagy -grillezzük a csirkemelleket. A baconszeleteket is megpirítjuk, végül ugyanabban a grillserpenyőben a toast kenyereket is.
  3. Egy szendvicshez három szelet kenyeret készítünk elő. Az első kenyeret alaposan megkenjük majonézzel, rátesszük az összetépett, megmosott salátát, majd a sült húst. Erre jön megint egy szelet kenyeret helyezünk, megkenjük kevés majonézzel, ismét beborítjuk a salátával, majd három szelet bacont rakunk rá.
  4. Végül rárakjuk a paradicsomszeleteket, és a harmadik kenyér alsó felére kenünk még egy kevés majonézt, és ezzel fejezzük be a rétegezést. Két szemközti sarkába szúrunk egy-egy pálcikát, majd egy éles késsel átlósan kettévágjuk.

Megjegyzés

Szépen enni nem lehet, csöpög, folyik mindenfelé, de megéri a "szenvedést", mert isteni! Nekem nagy kedvencem ez a szendvics.
Tipp: Aki kívánja, sült burgonyát is készíthet hozzá, de a szendvics önmagában is meglehetősen kiadós - tükörtojás vagy karikákra vágott főtt tojás is része lehet a szendvicsnek, sok helyen ugyanis tojás is kerül a club szendvicsbe. - szilviamalmos

Ezek is érdekelhetnek

Friss