Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citrompite egyszerűen

30 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A linzertésztát kitekerjük, majd sütőpapírral együtt egy piteformába tesszük úgy, hogy pereme is legyen. Ráterítünk egy darab sütőpapírt, majd ráöntjük a szárazbabot. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20 percre. Ezután kivesszük, és eltávolítjuk a tésztáról a babot a sütőpapírral együtt, és hagyjuk kihűlni.
  2. Kézimixerrel simára keverjük a pudingport a tejjel. A citromot megmossuk, szárazra töröljük, majd a héját a pudingba reszeljük. Ezután a levét is a pudingba csavarjuk. A masszát átkeverjük, és a tésztára simítjuk. Végül a hűtőbe tesszük, hogy a krém megszilárduljon.

Ajánljuk még:

7 HŰSÍTŐ, CITROMOS ÉDESSÉG, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD! >>> 

TOP 9 CITROMOS FINOMSÁG A NYÁRRA >>> 

11 ZSENIÁLIS TÉSZTA ALAPRECEPT - A PISKÓTÁTÓL A KELT TÉSZTÁIG >>> 

Először csak az egyik citromot használjuk fel. Kóstoljuk meg a pudingot, és csak akkor tegyük hozzá a másodikat is, ha savanyúbb ízre vágyunk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss