Elkészítés: A 6 tojás sárgáját a 6 kanál cukorral, étolajjal, liszttel, kakaóval és a sütőporral elkeverjük, majd a 6 tojás fehérjét habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a tésztába. Az elkészült masszát vajazott, lisztezett tepsiben megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A túrót a vaníliás cukorral, a margarinnal és a porcukorral krémesre keverjük, majd a kihűlt tészta tetejére kenjük.
A pudingokat a 7 dl üdítővel és némi cukorral elkészítjük, s ha langyosra hűlt, a tészta tetejére öntjük. Hűtőbe tesszük, és ha teljesen kihűlt, szeleteljük.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre