Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromos sült csirkemell

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket félbevágjuk, megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk és borsozzuk.
  2. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olívaolajat. Megpirítjuk benne a csirkemelleket, majd mindent egy tűzálló tálba tesszük.
  3. Az egész citromot megossuk, felkarikázzuk, és megpirítjuk a hússütés után visszamaradt zsiradékon. Hozzáöntjük a 1⁄2 citrom kifacsart levét és az alaplét. Felforraljuk az egészet, majd az egészet, a meghámozott, egészben hagyott fokhagymagerezdekkel együtt a csirkére öntjük.
  4. 180 fokos sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg a hús megpuhul. Tálalás előtt a húst kb.5 percig pihentetjük. Egy kevés aprított petrezselyemmel megszórjuk.

13 TEPSIS CSIRKE VACSORÁRA - GYORS ÉS EGYSZERŰ RECEPTEK >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS VILLÁMGYORS RECEPT, HA VAN A FAGYASZTÓBAN EGY KILÓ CSIRKEMELL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss