Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromos fondant-krémmel töltött bonbon

MME MME
45 perc
egyszerű
Hozzávalók
  • Csokiréteg:
  • 100 g étcsokoládé
  • 50 g tejcsokoládé
  • 1 ek kókuszzsír
  • Krém:
  • 60 g fehér kemény fondant bevonat
  • 20 g vaj
  • 1db citrom leve vagy citromaroma

Elkészítés

  1. A csokoládéhoz az étcsokit, a tejcsokit és a kókuszzsírt vízgőzön kell megolvasztani, majd kikenni velük a szilikonformát.
  2. Majd a formát a hűtőbe tenni.
  3. A krémhez a hozzávalókat turmixgépben összedolgozni, majd a hideg, csokis formába tenni.
  4. Ezt is be kell tenni a hűtőbe úgy 15 percre, majd jöhet a fedő csokiréteg, és ismét irány a hűtő, újabb 15 perc, és kész!

Recept és fotó: Rachel és a csokigyár >>>

Megjegyzés

Naaagyon finom! Egész olyan, mint a bolti! Sőt! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss