A puha vajat felhabosítjuk a cukorral, 1 csipet sóval és 2 db citrom lereszelt héjával. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd beleszitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet, és alaposan összedolgozzuk.
A masszát kivajazott, kapcsos tortaformába simítjuk, és 160 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Ezután kivesszük, megszurkáljuk a tésztát villával, majd meglocsoljuk a 2 db citrom kifacsart levével. Kiszedjük a sütit a formából, és sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni.
Habverővel simára keverjük a tejet a pudingporral, és a hűtőbe tesszük 15 percre. A mascarponét simára keverjük a megmaradt citrom lereszelt héjával és kifacsart levével, majd a pudingba forgatjuk.
A sütit tálra tesszük, és rásimítjuk a citromos-vaníliás krémet. A hűtőbe rakjuk legalább 30 percre, hogy kissé megdermedjen. Néhány citromkarikával díszítve tálaljuk.