Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromkenyér - nagyon citromosan

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat kihabosítjuk egy csipet sóval és a cukorral. Hozzáadjuk az olajat, 3 citrom kifacsart levét, a tejfölt, lisztet, kukoricadarát, sütőport és az egészből egy csomómentes tésztát keverünk.
  2. A negyedik citromot vékony karikákra szeljük és egy kenyér formába sütőpapírt vágunk. Ennek az aljába fektetjük a gyümölcsszeleteket és ráhalmozzuk a masszát.
  3. 175 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig (35-45 percig) sütjük. Ha megsült, kifordítjuk a sütőformából, lehúzzuk róla a papírt és hagyjuk teljesen kihűlni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss