Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az olaszországi Pármában április 9-én vette kezdetét az idei pizza-világbajnokság, amelyen Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi a pék is részt vesz. Facebook-posztban adta hírül, hogy már útnak is indult.
A magyar hokisok szétlövéses vereséggel, az újságírók autentikus finn ebéddel búcsúztak a finnországi világbajnokságtól. Mutatjuk, miből állt a menü!
A magyar csapat nyerte meg idén a dél-franciaországi Avignonban tartott borfelismerő világbajnokságot, megelőzve Belgiumot és Spanyolországot.
Óriási magyar gasztronómiai siker: Lendvai Levente a második, Szabó Kevin a negyedik helyet szerezte meg az Ifjúsági Szakács Világbajnokságon Párizsban a 27 év alatti versenyzők összecsapásán.
Pohner Ádám a maga 25 évével, és azzal, hogy egy vidéki étterem, a balatonszemesi Kistücsök séfjeként került be a Bocuse d'Or világverseny idei döntőjébe, már önmagában történelmet írt. Nézzük, mi midnent érdemes még tudni az ifjú szakácstehetségről!
Január 24-25-én rendezik meg Lyonban az egyik, ha nem a legrangosabb szakácsversenyt, a Bocuse d’Ort. A harmincéves múltra visszatekintő rangos világdöntőn a tavalyi Európa-bajnoki győzelem után Széll Tamásnak és a magyar csapatnak is drukkolhatunk. A versenykiírásról, a METRO biztosította alapanyagokról, a felkészülésről és az esélyekről beszélgettünk a séffel a döntő előtt.