Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Baloghné Kele Judith
Videó
A tepertős pogácsa sok családban egyértelműen a nagymamák terepe, nekik van elég gyakorlatuk és türelmük hajtogatni, pihentetni kellő módon és kellő alkalommal a tésztát, hogy a végén olyan omlós, porhanyós és foszlós legyen a pogácsa, amit csak a házi tepertős tud.
Kard Sándorné
Cikk
MME
Az őszi-téli szezon sztárjai egyértelműen a töpörtyűs tésztából készített sós sütemények: Márton-napon libatepertővel, ilyenkor, a disznóvágások idején pedig sertéstepertővel - vagy töpörtyűvel, kinek, hogy esik jól - dolgozunk. Most mutatunk 8 receptet, amelyek között pogácsa-variációkat, és kicsit macerásabb, de annál finomabb töltött sütiket is találtok!
Kőrösy Gabriella
Hétvégén Márton nap, amikor szokás valami libából készült fogást: libasültet, ludaskását vagy libalevest készíteni. Ám, akinek se kedve se ideje nincs iylesemivel bíbelődni, de szertné valahogy mégiscsak megtartani a hagyományt, az készítsen tepertőkrémet libatepertőből! Isteni finom, ráadásul roppant idő és költséghatékony megoldás - mutatjuk a receptet!
DUSHA CSENGE