Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A töltött csirke egy vasárnapi klasszikusnak is mondható, nagy kedvencünk, ami egészben sütve kifejezetten ünnepi: fenséges látvány az aranybarnára sült bőrű madár, a szépen terített asztal közepén. Eláruljuk, hogyan lesz tökéletes - nemcsak látványra, ízre is!
A karácsonyi menü elmaradhatatlan halászlevén, rántott halán és töltött káposztáján túl, a különféle pecsenyék és töltött húsok lehetnek a befutók. Mutatunk néhány göngyölt-töltött finomságot, a haltól a libáig, amit garantáltan imád majd a vendégsereg!
Kovács Ágnes
Az egyben sütött töltött csirke igazi hétvégi, családi étel, de töltött comb vagy mell készülhet szinte bármilyen alkalomra. Rengeteg módon variálhatjuk - és biztosan sikert arat!
Kautz József
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
PATAKY KRISZTINA
Töltött csirke: ahogy kimondjátok, érzitek az illatát? Ezt az illatot semmivel nem lehet összetéveszteni! Most elkészítjük a paleós változatát, ami pontosan ugyanolyan szaftos, fűszeres, kívül ropogós, belül omlós lesz, mint a hagyományos társa!
KISS NOÉMI
Wagensommer Alexandra