Mindmegette.hu
Recept
ZSANETTE KOVÁCS
Cikk
MME
Azt már a régóta tudjuk, hogy "jaj, de jó a habos sütemény", ám nem csak akkor, ha "mogyoró van az ő tetején"; akkor is isteni, ha gyümölcs, baracklekvár, vaníliás túrókrém, vagy csokis piskóta van alatta, esetleg egy hajszálvékony csokiréteg, vagy darált dió kerül a roppanós, könnyű habrétegre. Mutatunk 11 sült tojáshabos sütivariációt, amitől biztosan dalra fakad mindenki!
Déri Szilvia, Házisáfrány
Kevés finomabb és boldogítóbb ételt tudok elképzelni egy tisztességesen elkészített máglyarakásnál! Mi lehetne ugyanis jobb a krémes kalács alapnál, melynek a lekvár és az alma adja a savas kontrasztot, a dió az extra izgalmat, a tojáshab pedig a pihe-puha édességet? Na ugye.
Lilalicsi
Videó
Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy mindenki ismeri és emlegeti, Szabi a pék - egy 10 részes videósorozatban már átadta tudása egy részét a Mindmegette.hu olvasóinak, reméljük, mindenkinek hasznára vált - mi rengeteget tanultunk belőle! Pékmesterünk ezúttal Márkosi Balázs, Nespresso kávénagykövettel egy olyan karamellás-mandulás süteményt készített, amely kávé mellé tökéletes.
Vass Lászlóné
Rozsnyai Gabriella
Ékes Andrea
Tündi konyha
Kard Sándorné
Szabó Veronika
Csilla
Szijártó Mónika