Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
KISS NOÉMI
Cikk
MME
A cukkini nálunk olyan, amit sosem tudunk megunni. Hihetetlen, hogy mennyi finomságot lehet készíteni belőle!
Nem igazán ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Édesen, vagy sósan, vékonyra sütve, vagy amerikai stílusban, de valahogy ez az étel az, ami itthon és külföldön egyaránt egy kedvenc. Állni azonban a tűzhely mellett senki sem szeret sokáig. Persze könnyű annak, aki 4 palacsintasütővel zsonglőrködik, mint annak idején mi, a Gundel Étteremben. A hétköznapokra épp úgy, mint a vasárnapi svédasztalra készítettük százasával ezt a finomságot.
Töltött csirke: ahogy kimondjátok, érzitek az illatát? Ezt az illatot semmivel nem lehet összetéveszteni! Most elkészítjük a paleós változatát, ami pontosan ugyanolyan szaftos, fűszeres, kívül ropogós, belül omlós lesz, mint a hagyományos társa!
Szinte minden konyhaszekrényben megtalálható a szódabikarbóna, azonban sokan csak nagyon ritkán használják, pedig ez a fehér egyszerű por nagyon hasznos kis segédünk: a szódabikarbóna, ugyanis, más néven nátrium-hidrogén-karbonát, rendbe teszi a szervezet és a környezet kémiai egyensúlyát. Lássuk, hogy mikor és hogyan!
Testünk egészsége nem csak lelkiállapotunk és táplálkozási szokásaink függvénye: az is fontos, hogy külsőleg mivel ápoljuk, hiszen a bőrünkön keresztül ugyanúgy felszívódnak az erősítő és gyógyhatású vitaminok és ásványi anyagok, mint ha ezeket belsőleg vennénk magunkhoz - vallja Kiss Noémi, aki ezentúl házigazdaként nem csak mindenmentes és szuperegészséges recepteket, hanem a természetes életmódhoz szükséges praktikákat és tanácsokat is megoszt veletek. Elsőként, a hosszú hétvége záróakkordjaként, egy nyugtató-gyógyító-lazító hatású kádfürdő receptje következzék!