Mindmegette.hu
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
A tarja a magyar konyha egyik közkedvelt alapanyaga, ami nem is csoda. Sokoldalúan felhasználható, nem túl zsíros, nem túl száraz, és a legjobban grillezhető húsok egyike. A következő receptek természetesen ebből a húsféléből készültek.
PATAKY KRISZTINA
Videó
A tarja az egyik legkedveltebb hús a magyar konyhákban. Nem túl száraz és nem is túl zsíros, ezért sült húsnak is tökéletes. Ha elfoglalt vagy és nem tudsz sok időt tölteni a konyhában, de szeretnél tartalmas, finom ételt készíteni, akkor ez a tepsis-mustáros tarja krumplival a te recepted!
Amikor hétköznap estéken - vagy a programokban dús hétvégéken - valami meleg ételre vágyna a család, de semmi kedvetek tésztát enni, akkor jöhetnek a körettel együtt sülő, szaftos-fűszeres tepsis húsok - a csirkétől a halig. Ezekből gyűjtöttünk nektek egy csokorra valót.
Vacsoravendégeket vársz, de nem tudsz órákig állni a tűzhely mellett? Akkor ezt a fogást neked találták ki! Mire előkészíted a tepsis húst, megfő a krumpli, és amíg sül a hús, nem csak a köretet keverheted ki tökéletesre, de marad idő magadból is kihozni a legtöbbet!