Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Te is túletted magad húsvétkor? Ha sok volt a kalács, a sonka és a sütemény, itt az ideje, hogy egy kicsit odafigyelj a táplálkozásodra. Íme egy háromnapos mintaétrend tele ízletes, laktató, mégis alakkímélő fogásokkal!
PATAKY KRISZTINA
A pizza lelke a jó tészta, de az sem mindegy, hogy mi van a tetején. A pizza azért jó választás ebédre, vacsorára, uzsonnára, mert úgy készítheted el, ahogy akarod: sok hússal, hallal, vagy épp négy féle sajttal. A megoldások és variációk végtelensége teszi színessé és szerethetővé az olaszok specialitását.
KOCSIS BÁLINT
Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében a kenyerek összetevőinek arányát lényegesen meg kell változtatni. Ludwig Klára, a JÓkenyér pékmestere úgy látja, hogy jövőben a vásárló tényleg azt kapja, amiért fizet, ugyanakkor az eddig megszokott kenyerek íze is más, markánsabb lesz.
Videó
Dragomán György író dagasztás nélküli kenyeret süt kovásszal, kevés hajtogatással. Az egyszerű receptet akár még ma este is elkészítheted!
Reizinger Orsolya
Az ünnepi lakomák és mulatságok során hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egészségünkről, pedig, akiknek volt a családjában "szíves" probléma, fokozott veszélynek vannak ilyenkor kitéve. Mi vezethet szívinfarktushoz? Hogyan védhetők ki a rizikófaktorok? Szakértőnktől, Somogyi-Kovács Anitától megtudhatod.
Magyar Noémi
A kenyér ez az egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott élelmiszerünk, fontos tehát, hogy mindig minőségi alapanyagokból készüljön!
Fajcsák Sándorné
Baloghné Kele Judith
Vitai Kati
Lilalicsi
Anna Eszter
Huszthy Richárd Ferenc