Mindmegette.hu
Cikk
Mindmegette
Amennyiben rendszeresen fogyasztunk telítetlen zsírsavakat, azzal megelőzhetjük a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását. Azonban fontos tudni, hogy csak akkor érhető el ez a kedvező hatás, ha figyelünk a megfelelő arányú omega-3 és omega-6 zsírsav bevitelre.
MME
Hosszú idő óta törekszünk arra, hogy minél zsírszegényebb legyen az étrendünk, de vajon tényleg jól tesszük?
Együnk sok zsírt, mert az jó! Na, persze nem mindegy, hogy, milyet - csakis az egészséges fajtát! Hogy melyek ezek, milyen élelmiszerekben van ezekből a legtöbb, megtudhatod most induló sorozatunk első részében.
Nem csak finomak, hanem a teltségérzetet is biztosítják, hogy sikeresen vehessük fel a harcot a nassolási vággyal szemben.
Videó
Egy friss kutatás szerint, egyre többen törekednek arra, hogy minőségi élelmiszerek kerüljenek az asztalukra, ám az étkezéssel kapcsolatos, évtizedek óta velünk élő tévhitek miatt igencsak távol vagyunk az egészséges táplálkozástól. Új, 4 részes videósorozatunkban, a téma szakértőinek segítségével a cukorról, a sóról, a zsírról és a rettegett E-számokról terjedő városi legendákkal szeretnénk leszámolni. Ma a kókusz- és sertészsír, illetve a növényi olajok házatáján nézünk szét.
Együnk sok zsírt, mert az jó! Na, persze nem mindegy, hogy, milyet - csakis az egészséges fajtát! Hogy melyek ezek, milyen élelmiszerekben van ezekből a legtöbb, megtudhatod sorozatunk második részéből.