Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A tavaszi zöldségek sorában előkelő helyet foglal el a karalábé. Az izgalmas, nyersen is rendkívül finom zöldséget legtöbb esetben levesnek, főzeléknek készítjük el, illetve kedvelt még a töltött karalábé is.
A tavaszi reggelik, uzsonnák, vacsorák egyik üde színfoltja a piros retek, amelyet a leggyakrabban a szendvicseink mellé harapunk, holott többféle fogásba is könnyedén belekomponálhatnánk.
Videó
Bár húsvétkor mindenki sonkát, tormát és főtt tojást eszik, azért egy finom mártás elkészítésével nem lőhetünk nagyon mellé. A frankfurti zöldfűszeres mártás szuperül kiegészíti a klasszikus ünnepi fogásokat, de készíthetjük húsok és halak mellé is. Íme Mautner Zsófi egyszerű receptje!
Töltsd fel kedvenc tavaszi receptedet, és nyerj értékes Russell Hobbs ajándékokat!