Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A tarja a magyar konyha egyik közkedvelt alapanyaga, ami nem csoda: sokoldalúan felhasználható, éppen a se nem túl zsíros, se nem túl száraz kategóriába tartozik, és ami nem utolsó szempont: a legjobban grillezhető húsok egyike. A következő 10 recept is természetesen ebből a húsféleségből készült.
Videó
A nyár a grillételek szezonja is. Ki tud ellenállni a faszénen, vagy elektromos grillen sütött húsok, zöldségek finom illatának? Kocsis Bálint, mesterszakács a Mindmegette grillsorozatában megmutatja, hogyan lehet az egyszerű grillételeket is még izgalmasabbé tenni. A mai részben omlós-szaftos mustáros tarját készít el, hozzá pedig, egyszerű alapanyagokból egy egészen különleges salátát.
Papikné Veress Andrea
Zsuzsa
Szekeres Lajosné Klári
Vass Lászlóné
Ékes Andrea
Csilla
KOCSIS BÁLINT