Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Ékes Andrea
Cikk
MME
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Wagensommer Alexandra
Vass Lászlóné
Videó
Bemutatkozott a ZSÍR KELL! KAMPÁNY, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ellenőrzött mennyiségben, de az emberi szervezetnek igenis szüksége van zsírra. Veégh Attila, a Mangalica fesztivál főszervezője éppen ezért mangalicazsírt használt, amikor megmutatta nekünk, hogyan kell fine dining minőségben mangalicatarját készíteni gersirizottóval. Íme!
Németh Miklósné
Török Zsuzsa
A magyarul húzott húsnak nevezett pulled pork az egyik legnépszerűbb és legfinomabb BBQ. A száraz pácban érlelt sertéslapocka vagy -tarja alacsony hőfokon fél nap alatt olyan omlósra puhul, hogy két villával könnyedén szálasra lehet bontani.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Putóczki Gáborné
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Több visszajelzés is érkezett, hogy mindig csak csirkemellet készítünk ezért a héten tarja készült, azon belül is a kedvenc receptünk!
Sinka Endre
A sok csirke után úgy döntöttünk, hogy most egy sertésreceptet hozunk. A szűz mellett a másik nagy kedvencünkre, a tarjára esett a választás.
DÖMÖTÖR VIOLA
Nem mindegy, hogy a sertéshús melyik részből milyen ételt készítünk! A Mindmegette.hu segít eligazodni abban, hogy melyik sertéshús milyen ételhez illik igazán!
Ambrózi Andrea
Gaál-Prantner Csilla