Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Egy veszprémi étterem az újranyitást követően olyan intézkedéseket hozott, amivel több embert is durván magára haragított. Hogy mi volt ennek az oka? Az, hogy új szabályrendeszük szerint a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeknek barna tálcát adtak, amivel az étterem benti részén is étkezhetnek, az igazolvány nélküliek pedig fehér tálcán vehették magukhoz a kívánt menüt, és csak a teraszon fogyaszthatják el választott ételüket.
A gyorsétterem Dél-Amerikáért és a karibi térségért felelős cége, az Arcos Dorados egy különleges újítást vezetett be: kidobott ételből készült tálcákat kezdett használni környezetvédelmi okokból.
Chrenkó Viki
Egy borongós délutánon nincs is jobb,mint az ágyba bekuckózva olvasgatni,és közben teázni. Ebben lesz segítségére ez a saját készítésű tálca!