Mindmegette.hu
Videó
Miután végigkóstoltuk az édességkínálatot és belestünk a backstage-be, arra is kíváncsiak lettünk, milyen különleges fogásokat tartogat a Sziget azoknak, akik nem hajlandók kizárólag gyroson és hot-dogon élni. Gourmet fogások nyomába eredtünk a fesztiválon.
A sztár is csak ember: felépés előtt és után megéhezik, megszomjazik, és ilyenkor bizony azt várja el, lehető legmasabb színvonalon szolgálják ki. Ám az A-listás sztárfellépők esetében ez nem csupán azt jelenti, hogy tökéltsen elkészített, finom ételeket szervírozzanak, de azt is, hogy bármit megkapjanak, mit a szemük-szájuk megkíván. De hogyan lehet ezt a luxusszínvonalat biztosítani fesztiválkörülmények között? Erről mesélt a Mindmegettének a Sziget nagyszínpadának backsatge éttermét adó Kiosk executive séfje, Orosz Gábor.
A fesztiválozás nem olcsó mulatság, főleg akkor, ha a mulatni vágyó reggeltől éjszakáig a helyszínen tartózkodik. Ilyenkor nem csak a belépőre és az italra, hanem ebédre, uzsonnára és vacsorára is költünk, ráadásul könnyebben elcsábulunk egy óriáspalacsintás vagy fánkos standnál is. Kipróbáltuk, mire megyünk, ha 5000 forint a keretünk, melyet ételre költhetünk a Szigeten.
A tavalyi burgertesztelős Sziget után kicsit más irányt néztünk ki magunknak idén a fesztiválon, és a húsos fogásokat édességekre cseréltük. Felkutattunk a porfelhő közepette 5 különböző egységet, ahol édességet árulnak. Találtunk fullos waffeleket, felfújt gofrikat, egzotikus fánkokat, de még óriáspalacsintát is.