Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Somogyi Bea
Videó
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy mennyei húsvéti finomság, a Stefánia vagdalt következik. Próbáljátok ki!
Nem tudod, mit főzz ebédre vagy vacsorára? A következő ételek mind szezonális alapanyagokból készülnek, pofonegyszerűek és olcsók. Ha ezekkel leped meg a családot, egyszerűen nem lőhetsz mellé. Csak azt kell kitalálnod, melyiket készíted el először!
Cikk
MME
Télen sem kell lemondanunk a friss zöldségekről és gyümölcsökről! Megmutatjuk, mit érdemes beszereznünk januárban, és miket készíthetünk ezekből a mennyei alapanyagokból.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy pofonegyszerű baconös rakott csirke, amivel biztosan nem lőhetsz mellé!
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy nagyon egyszerű tökös-mákos rétes következik, amit akár sütőtökkel is elkészíthettek.
A finomfőzelékről sokaknak nem épp a finom szó jut eszébe - pedig sok-sok zöldséggel és kevesebb liszttel elkészítve tényleg nagyon finom tud lenni. Ha a menzán nem szeretted, tegyél még egy próbát, és készítsd el otthon is! Hidd el, megéri újra megkóstolni!
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy elronthatatlan csőben sült brokkoli következik, amit kedvetekre variálhattok.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy rendhagyó töltött paprika következik, amit garantáltan imádni fogsz!
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most a franciák nagy kedvence, a ratatouille, vagyis a mediterrán lecsó következik sok-sok friss zöldséggel felturbózva.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy elronthatatlan meggyes bögrés süti következik, ami ráadásul pillanatok alatt elkészül.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy tejfölös uborkasaláta következik retekkel felturbózva, ami az egyik kedvenc nyári köretünk.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy pofonegyszerű epres-rebarbarás szörp, ami garantáltan felfrissít egy forró nyári délután.
Szponzorált tartalom
Mára a szezonalitás megszűnt, minden zöldség-gyümölcs egész évben bármikor levehető a boltok polcairól. Az import árut félérett állapotban szedik le, és gyakran vegykezelik, hogy ne rohadjon meg a szállítás során. Ennek köszönhetően kevesebb ideje is van arra, hogy elegendő vitamint és ásványi anyagot szívjon magába, ezért gyakran az ízük sem olyan, mint a hazainak, ráadásul több vegyszert is tartalmaznak.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy húsvéti maradékokból összeállított finomság, a kalácspuding következik.
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ma egy citromos-mákos finomság következik, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a citrom és a mák szuperül passzolnak egymáshoz. Próbáljátok ki!