Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az élet sokféle forgatókönyvet írhat: vannak kapcsolatok, amelyek nemcsak az otthon melegében működnek harmonikusan, hanem a munkahelyen is. Széll Tamás, Michelin-csillagos séf is gyakran hazaviszi a munkát, hiszen párjával, Szulló Szabinával közös szenvedélyük a gasztronómia, sőt, saját vállalkozásba is együtt fogtak. A páros nemcsak a munkában törekszik mindennap a maximumra, hanem a magánéletükben is: a karácsony meghitt hangulatban és ízletes fogásokban gazdag náluk.
A fokhagyma az egyik legcsodálatosabb alapanyagunk - de megpucolni... maga a pokol. A száraz héját levakarni úgy, hogy lehetőleg a körmünkkel ne kaparjunk bele a gerezdbe, szinte lehetetlen. És minél öregebb a zöldség, annál inkább rászárad a héja, és annál nehezebb, pepecselősebb ez a művelet. De mit tesz ilyenkor Széll Tamás? Természetesen erre is van egy zseniálisan egyszerű, a folyamtot pár másodpercesre rövidítő tippje.