Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Pohner Ádám a maga 25 évével, és azzal, hogy egy vidéki étterem, a balatonszemesi Kistücsök séfjeként került be a Bocuse d'Or világverseny idei döntőjébe, már önmagában történelmet írt. Nézzük, mi midnent érdemes még tudni az ifjú szakácstehetségről!
Videó
Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki Széll Tamásék felkészüléséről, és láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.
Az Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. Megmutatjuk az aranyat érő kreációt!
A Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d'Or szakácsverseny lyoni világdöntőjének első, keddi napján, ennek megfelelően bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést.
Január 24-25-én rendezik meg Lyonban az egyik, ha nem a legrangosabb szakácsversenyt, a Bocuse d’Ort. A harmincéves múltra visszatekintő rangos világdöntőn a tavalyi Európa-bajnoki győzelem után Széll Tamásnak és a magyar csapatnak is drukkolhatunk. A versenykiírásról, a METRO biztosította alapanyagokról, a felkészülésről és az esélyekről beszélgettünk a séffel a döntő előtt.
MTI
Kiválasztották az alapanyagokat az első versenyfeladathoz a Bocuse d'Or résztvevői hétfőn a Sirha Budapest élelmiszeripari kiállítás piacterén, a Hungexpo Vásárközpontban, és ezzel megkezdődött a nemzetközi szakácsverseny európai döntőjének programja.