Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kósa Kolos
CSEH JÁNOS
Cikk
MME
Az ünnepek kétségtelenül egyik kedvenc étele a kacsapecsenye, egészen pontosan a sült kacsacomb, amelynek piros-ropogós a bőre, de a húsa olyan omlós, hogy szétolvad a szánkban. Hogy ezt a tökéletes állagot elérjük, nem árt tisztában lenni a kacsahús sütésének legfőbb trükkjeivel. Soroljuk máris, melyek ezek!
Hogyan ne rontsuk el a kacsa- és libacombot? Mit tegyünk, hogy megőrizze szaftosságát? A titok nagyon egyszerű - és most Széll Tamás meg is osztja veletek!
Videó
Cseh János mesterszakács olyan hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva, amit biztosan ti is imádtatok a nagyinál: sült kacsacombot káposztás cvekedlivel. Ha még nincs ötletetek, mi legyen az ebéd hétvégén, vagy akár karácsonykor, próbáljátok ki. Mennyei!