Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Kevés olyan ember létezik a világon, aki ellen tudna állni egy adag friss sült krumplinak. Ha viszont idővel már kihűlt, puha és élvezhetetlenné válik a maradék, akkor sem kell kidobnod! Így melegítsd újra, hogy úgy ropogjon, mint amikor először elkészült!
Ha te is imádod a sült krumplit - akár rántott vagy sült húsok mellé köretként, vagy akár önmagában is - és azt szeretnéd, hogy tökéletesen finom legyen, ne pedig olajos, akkor mutatunk egy szuper trükköt!
Amikor farkaséhes vagy, jó ötletnek tűnik befalni egy szendvicset fehér kenyérből, vagy elmajszolni egy gyümölcsös joghurtot. Míg a fehér kenyérről biztosan tudod, hogy rossz választás, a joghurtról talán azt gondolod, egészséges és fehérjében gazdag élelmiszerként biztosan csillapítja az éhséget. Cikkünkben eláruljuk az igazságot!
Videó
A hagymás rostélyos méltán népszerű étel a vendéglőkben, a marhathátszínből készült sült húsra egy nagy adag lyoni sült hagyma kerül, ettől válik igazán ellenállhatatlanná. Mutatjuk a receptet videón.
Az élelmiszerboltokban ma már sokféle gluténmentes terméket találhatunk. De mi a helyzet akkor, ha otthon próbálunk gyomorkímélő ételeket készíteni, netán étteremből rendelnénk?
Czibere Zsuzsanna
Az egyik legkedveltebb köretünk a sült krumpli, amit általában egyszerűen olajban kisütünk. Ám érdemes kipróbálni olyan módszereket, amelyektől ez a nagy kedvenc még finomabb lesz! Íme 9 bevált tipp!