Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Gyakran előfordul, különösen a többfős háztartásokban, hogy mindenki vásárol egy keveset, és így felhalmozódik a pékáru. Ráasásul, mivel mindeki a frisset eszi szívesebben, ezért van, hogy több, párnapos kifli, zsemle, bagett is a kukában végzi. Hogy a pazarlásnak gátat vessünk, eláruljuk, hogyan tudsz a szikkadtból friss, ropogós péksüteményt varázsolni!
Baloghné Kele Judith
Bár rengeteg kézműves pékség nyílt az utóbbi időben, az otthon készített kenyereknek, kifliknek nincs párja. Próbáld ki ezt a sajtosstangli-receptet: tökéletes lesz reggelire, tízóraira.
Szekeres Lajosné Klári
DÖMÖTÖR VIOLA
Videó
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg most velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! A Péksuli első óráján terítéken a kiflik, a zsemlék és a csigák!