Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
SÁNDOR ADRIENN
Cikk
MME
Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra ismét egy szuper guszta receptet osztott meg: krémsajtos-spenótos cannellonit készített, amit imádnak a követői.
nagy ágnes lilián
A lakomákban gazdag ünnepek után legtöbben gondolni sem bírunk a tartalmas, szaftos, magyaros fogásokra, inkább a könnyebb, zöldségekben gazdag, lehetőleg húsmentes ételeket kívánunk. Mivel a vitaminraktáraink mostanra teljesen kimerültek, és a fürdőruhaszezon is a nyakunkon van, az sem árt, ha immár a kalóriában szegényebb, ám tápanyagban és vitaminokban gazdagabb étkezéseket részesítjük előnyben. Jöjjön most ilyenekből egy nagyobb csokorra való, a levestől a desszertekig!
ZSANETTE KOVÁCS
Szekeres Lajosné Klári
Kijelenthetjük, hogy a spenót, mint főzelék, megkaphatná a "legmegosztóbb étel" örökös díját. Még egy családon belül is megoszlanak a vélemények arról, hogy ez a legfinomabb vagy a legborzalmasabb étel a világon. Mivel a spenót, mint zöldség szuperegészséges, addig kísérlezgetünk, amíg nem tudjuk olyan formában feltálalni, hogy azt mindenki boldogan falja. A legmegfelelőbbek erre a különféle tészták, amelyek spenóttal töltve vagy keverve általános kedvencek lehetnek. Mutatunk most 13 bombajó variációt!