Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
PATAKY KRISZTINA
Videó
A sóska a spenót ikertestvére, ami nemcsak a színükön, és az elkészítésük módjában mutatkozik meg, hanem azon is, ahogy az emberek hozzájuk viszonyulnak.
Somogyi Bea
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Jöjjön hát a sóska - ezúttal nem sült krumplival és tükörtojással, hanem egy pici kaporral. Próbáljátok ki, megéri!
MME
Cikk
Ki ne imádná a lélekmelengető főzelékeket? Most három klasszikus kedvencet mutatunk - egy kis csavarral. Hétvégére tökéletesek, és mindenki megtalálja közülük a kedvére valót. Íme!
Tóth Péter
Klock Eszter