Mindmegette.hu
Cikk
Fanny magazin
Mindenkinek a konyhájában ott lapul egy alapvető hozzávaló, amitől a bőrünk selymes lesz, megszabadulhatunk a narancsbőrtől, sőt még a tincseinkkel is csodát tesz. Ez pedig nem más, mint a só.
Stern Ágnes
Minden nap használjuk, de egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és milyet fogyasztunk belőle. Ismerjük meg a sót egy kicsit közelebbről!
MME
A só a legsokoldalúbb tagja a fűszerespolcunknak, bár kétség kívül ez a legegyszerűbb is… Szinte minden fűszerkeveréknek elmaradhatatlan összetevője, magában használva pedig már egyetlen csipet is elég lehet ahhoz, hogy előhozza a vágyott ízeket a tojásból, az avokádóból, de még a csokis desszertekből is! Az ízek fokozásán túl a konyhasót, azaz a nátrium-kloridot még rengeteg módon hasznosíthatjuk a konyhában. Íme 9 szuper tipp, nem ételízesítéshez!
Ahogyan a népmesében az öreg király, mi sem tudjuk elképzelni az ételeinket só nélkül. Ám nemcsak az ételeinkkel képes csodát tenni a sót. Olyan praktikákat mutatunk, amelyek miatt biztosan tartani fogsz otthon plusz egy csomag sót.