Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Hirdetés
Végy két különböző, de a gasztronómiát szenvedélyesen szerető embert. Egyikük a hagyományos magyar ételek szakértője, másikuk pedig a modern konyha szakavatott képviselője legyen. A két embert engedd egy időben ugyanabba a konyhába. Keverj hozzájuk egy csipetnyi rafinériát, bátor kísérletező képességet, és hagyd, hogy kiforrja magát a közös munka. Ha az étel elkészült, élvezd a régi finomságok újfajta ízeit. Induljon a nagy gasztrokaland - Vida Józseffel, a Takarékbank vezetőjével, és Segal Viktor séffel!
Videó
Új generáció. Így lehetne leginkább jellemezni a Bocuse d'Or idei döntőjének magyar résztvevőit. Pohner Ádám séf és csapata, január végén képviseli hazánkat a lyoni döntőn. Velük beszélgettünk.
Sorbetet nem csak nyáron lehet enni, hanem bármikor, amikor megkívánjuk. Most pedig, hogy végre itt a tavasz, ünnepelhetünk házi készítésű sorbettel, amit pofonegyszerűen elkészíthetsz - Segal Viktor tippje nyomán.
Segal Viktor séf évek óta nagy kedvencünk. Most mikrofonvégre kaptuk őt és megkérdeztük tőle, mivel tehetnénk az egyszerű csirkesültet izgalmasabbá a hétköznapokon. A sztárszakács olcsó és praktikus tanácsa következik!