Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Nem múlhat el a nyári grillszezon saslik, vagy más néven rablóhús készítése nélkül! Próbáljátok ki ezt a receptet, ami eláruljuk: isteni, de az alapanyagok és a fűszerezés tekintetében is szabadon variálható! Videón mutatjuk, hogyan készül!
Vincze Tünde Brigitta
Videó
A késő tavaszban és a nyárban az egyik legjobb dolog a grillezés, természetesen baráti társaságban. Ilyenkor elmaradhatatlan a jó beszélgetés, a füst illata, a pácolt húsok, halak és zöldségek mellé készült gazdag saláták, egy pohár hűs bor vagy sör. A grillezést azért érdemes előkészíteni, hogy minden gördülékenyen menjen. Balázs Zsolt grillmester most videón mutatja meg nekünk, hogyan is grillezzünk tökéletes marhahúst, cukkinit, karfiolt, burgonyát és gombát.
Lassan itt a grillszezon ideje, szóval nem árt, ha betárazol egy szuper saslik recepttel a hamarosan esedékes kerti sütögetésekre. A pusztai eredetű népek mindenhol ismert ételét persze nem csak nyílt tűzön, hanem a konyhában, sütőben is összedobhatod játszi könnyedséggel.
Ha a hétvégi grillpartin szeretnél valami hatásossal villantani a pácolt-klopfolt húsok mellett, akkor ezzel a csirkenyárssal - saslikkal - garantált a siker! Ha a fapálca tartalmán változatnál, bátran tedd, a lényeg, hogy amit egy serpenyőben összesütve szívesen ennél, és elég szilárdak - sült állapotban is - ahhoz, hogy egy nyársra felfűzhetőek legyen, azzal nem lőhetsz mellé!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Kujbus Koppány
Ha nyár, akkor grillezés! Végre itt a szezon, amikor a konyhád a szabadba költözhet. Hogy egyszerűen élvezetessé tedd a kerti sütés-főzéseket, mutatunk neked egy könnyű receptet, ami garantált, hogy pont olyan gyorsan elfogy, mint amilyen gyorsan elkészül! Omlós pulykahússal, színes nyári zöldségekkel, ami még a gyerekek kedvence is lehet. Íme!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Kautz József
A saslik, vagy rablóhús a nyár egyik kedvenc húsétele. De ne gondold, hogy csak sütőben vagy grillen lehet elkészíteni!
Pataki Nóra
DÖMÖTÖR VIOLA
Magony Márta
Nemes-Pádár Csilla
CSEH JÁNOS