Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
Sajtos, túrós, baconös, csavart, leveles tésztás, puha és ropogós: ez mind-mind ugyanannak a méltán népszerű sajtos rúdnak – más néven házi ropinak – a különféle változata, csak hogy mindenki megtalálja a szája ízéhez leginkább illőt! Íme egy kis válogatás a legjobb receptekkel!
A Márton-napi lakomát finom újborral illik leöblíteni, amiből a nap folyamán azért még újra és újra tölteni kell. Hogy jobban csússzon a bor, íme néhány sós finomság.
Videó
Ha csak 30 perced van összedobni valami finom vendégváró sós süteményt, próbáld ki ezt a sütőporos sajtos rudat. Gyors, egyszerű és isteni! Íme a recept videón.
Bányai Barbara Gréta
Ennek az extra ropogós sajtos rúdnak a receptje nagyon egyszerű, és bár az elkészítése tartogathat izgalmakat, bármilyen hihetetlen, nem lehet elrontani, a végeredmény pedig egyszerűen ellenállhatatlanul finom!
Johanna
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok, vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja!
A következő recepthez mindössze öt alapanyagra lesz szükséged: leveles tésztára, tojásra, sóra, szezámmagra és sajtra. Ha ezek vannak otthon, mennyei sajtos rudat készíthetsz pillanatok alatt. Érdemes kipróbálni!
PATAKY KRISZTINA
Sorozatunkban hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Gluténmentes Íz-Lik
Bevállaltad a házi gazda szerepét? Akkor a következő receptválogatással nem lőhetsz mellé! Olyan elronthatatlan sós vendégváró falatokat és mártogatósokat gyűjtöttünk össze, amik olyan finomak, hogy egy morzsa sem fog belőlük maradni az este végére. Nálatok melyik a kedvenc?
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azokat a recepteket, amiket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Kovács Ágnes
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy egyszerűen nagyszerű sós vendégváró, a sajtos stangli következik, amiből jobb, ha rögtön két tálcával sütsz!
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Vass Lászlóné
Néha másra sem vágyunk, csak elnyúlni a kanapén, és megnézni egy jó filmet. Ehhez természetesen elengedhetetlen valami rágcsálnivaló. Ropi, csipsz, perec vagy stangli, jöhet bármi. Az örök érvényű mondás persze ezekre a nassolnivalókra is igaz: a házi készítésű mindig finomabb! Íme néhány szuper recept, melyeket érdemes elmenteni.
Nemes-Pádár Csilla
Kőrösy Gabriella
A Mindmegettén újonnan bemutatkozó bloggerünk, Gasztrogabó hamarosan induló receptjeiből mutatunk ízelítőként egy szuper vendégváró variációt: az alábbi videón egy isteni baconös-sajtos csavart sós rudat készített nekünk, amit a kezdők is elkészíthetnek 15 perc alatt!