Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A rozé kacsamell sokak kedvence, szinte már minden étterem étlapján megtaláljuk. A lényege, hogy rozéra (rózsaszínre) mégis omlósra kell sütni a húst, a bőrét pedig piros-ropogósra. Az alábbi videón megnézhetitek, hogyan lesz tökéletes!
Déri Szilvia, Házisáfrány
Vannak azok az ételek, melyeket általában csak étteremben eszünk, és emiatt úgy gondoljuk, elkészítésük biztosan rettentő bonyolult, pedig valójában pofonegyszerű. Az egyik ilyen „átverős”, szuperdivatos fogás a rozé kacsamell, melyet percek alatt összedobhatunk, és amitől mégis mindenki elájul, akinek felszolgáljuk! Remek dísze bármely ünnepi menüsornak. Tálald rizottóval, krumplival, zöldségekkel és hozz hozzá össze egy villámgyors tepsis mártást is!
Videó
Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó szeret kísérletezni a konyhában. A sportoló az alábbi recepthez a köretet ő maga találta ki, mert hisz abban, hogy ha a tányér minél több színt tartalmaz, az annál finomabb és egészségesebb. Baji a Nemzeti Sport Bajnokok reggelije című sorozatában kacsamellet készített rozé módra, ínyenc körettel.