Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Barna Mónika
Cikk
Fotó/Videó: Horváth András
Mészáros Balázs a Mindmegette konyhájában most mennyei, omlós rebarbarás pitét készített nektek, amit rebarbara raguval is nyakon öntött. Ha még nem kóstoltátok a rebarbarát, azért, ha már igen, akkor pedig azért nem érdemes kihagyni ezt a pofonegyszerű desszertet. A végeredmény zseniális, próbáljátok ki!
Kard Sándorné
Török Zsuzsa
Zöldség létére süteményekben, desszertekben, kompótban kívánkozik asztalunkra, és zölden vagy pirosan, gyümölcs szerepben tetszelegve keresi az eper társaságát a tányéron és a befőttesüvegben.
MME
Nincs az a borús nap, amit egy szelet torta vagy sütemény ne dobna fel, főleg, ha az a desszert olyan ínycsiklandó, hogy képtelenség neki ellenállni. Összegyűjtöttünk 12 finomságot, melyek láttán rögtön mosolyra húzódik a szánk.
Maruzsa Mária
Dr.Gondek Károlyné
Videó
A savanykás ízű rebarbarából kellemes hűsítő italt készíthetsz egyszerűen, tartósítószer nélkül. Sőt, a következő télre elspájzolt rebarbaraszörp mártások, öntetek, gyümölcslevesek alapja is lehet!
A rebarbara a tavasz egyik furcsa ajándéka: egy zöldség, amit gyümölcsként használunk fel. Bár alapvetően mindegy, hogy hogyan tekintünk rá, hiszen a lényeg, hogy a rebarbara zöldes vagy pirosas nyelét sokféle fogásba belekomponálhatjuk.