Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Videó
A rántott gombát sokan szeretik, de inkább csak étteremben rendelik, mert az apró fejek egyenkénti bepanírozásának gondoltatától is elmegy az életkedvük. Ám az alábbi 3 dobozos módszerrel nincs többé órákig tartó pepecselés: gombatisztítással együtt fél óra, és már ehettek is!
Lilalicsi
Ami rántott, az rossz nem lehet - szoktuk mondani, de persze gondolatban hozzátéve, hogy elkészíteni, például nem egy leányálom. És minél több, és minél apróbb dolgot kell bepanírozni, annál kevésbé az. Ebben a videóban egy olyan módszert mutatunk be, amivel pár perc alatt túl lehetsz a rántott gomba készítésének legmacerásabb részén: következzen a turbópanír!
CSEH JÁNOS
Cikk
Gombát egész évben vásárolhatunk, és sokan szeretik az erdőt járni, és maguk szednek gombát a leveshez, vagy pörkölthöz. Nagyon fontos, hogy ha boltban, piacon vesszük, akkor csakis frisset vásároljunk, mert hamar megromlik, lehetőleg használjuk fel 1-2 napon belül! Ha magunk szedjük, akkor pedig mindenképpen vizsgáltassuk meg gomba szakértővel.
Herczegfalvi Edina
Gecseyné Glöckner Lívia
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek. Panírozási praktikák következnek.