Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Vass Lászlóné
Cikk
MME
A rántott csirkemell sokak kedvenc étele, ami bármilyen körettel tökéletes. Azonban a jóból is megárt a sok. Ha hetente többször eszünk rántott, panírozott, olajban sült csirkét, akkor kellemetlen testi tünetekkel szembesülhetünk és hosszútávon sem tesz jót az egészségünknek.
Videó
Hosszúhetényben van egy gourmet ház, a Hosszú Tányér, ahol Kun Péter a mesterszakács. Az étterem célja, hogy folyamatosan tartsa a színvonalat, így nem engedheti meg magának, hogy bármi befolyásolja működését. Igaz, még várnak egy picit a nyitással, amire azért van szükség, hogy vendégek azt kapják a vírushelyzet utáni időszakban is, mint előtte.
Kautz József
El sem tudod képzelni a vasárnapi ebédet rántott csirke nélkül? Nyugi, mi sem! Éppen ezért némi fenntartással kezeljük egy friss tanulmány eredményét, miszerint a rántott ételek rendszeres fogyasztása összefüggésben van a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a kettes típusú diabétesz kialakulásával.
Rettenetesen unod a rántott csirkét, de a család nem enged ebből klasszikusból? Itt az ideje, hogy legalább a bundán változtass! Mutatunk 11 izgalmas panír-variációt - van benne gluténmentes és extra ropogós változat is!
Wagensommer Alexandra