Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában. Mészáros Balázs most azt mutatja meg nektek, hogy készíthettek pulykafasírtot cordon bleu ízesítéssel.
Videó
A fasírt mindig remek választás, ha gyorsan szeretnénk valami finomat készíteni, nem beszélve arról, hogy vendégvárónak is tökéletes. A hagyományos darált húsos változatot sokféleképpen variálhatjuk, keverhetünk a húshoz zöldségeket, zabpelyhet. Próbáljátok ki ezt a receptet!
A fasírt az egyik legkedveltebb magyar étel. Szuper választás ebédre, vacsorára, mert könnyen és gyorsan elkészíthető. Ráadásul nemcsak darált húsból, hanem zöldségekből, például karfiolból, vagy cukkiniből is készíthetsz ropogós, fűszeres finomságot.
Gallicoop
Rozsnyai Gabriella