Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Ha valami igazán káprázatos, hagyományosan karácsonyi, mégis kissé szokatlan remekművel készülnél az ünnepre, akkor ezzel a flódni ihletésű tortával garantált a siker! Se nem gyors, se nem egyszerű, de cserébe olyan finom, hogy hónapok, sőt évek múlva is emlegetni fogja, aki megkóstolja. Pinczel Orsi cukrász barátunk a lenti videóban mutatja be az elkészítést lépésről lépésre!
Videó
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett most megmutatja, hogyan készítsétek el ezt a különleges csokitortát ropogóssal és gyümölcsökkel.
Ez a torta nem kifejezetten az "a hozzávalókat összekeverjük, a többi munkát a sütő elvégzi"- típusú desszert, sokkal inkább a "most valami nagyon finomat és különlegeset szeretnék készíteni"-fajta. De nem kell megijedni: a kétféle tészta és a kétféle krém elkészítése nem igényel különösebb szaktudást, extra eszközöket vagy alapanyagokat, a végeredmény mégis olyan káprázatos lesz, hogy bármelyik cukrászda díszére válna. Érdemes belevágni, ha valami nagyszabásúra készülsz - Pinczel Orsi megmutatja, hogyan készül, lépésről lépésre!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a legfinomabb epertortát, amit valaha ettetek!
Finom, selymes puding - glutén és laktóz nélkül? Lehetetlen! Nem, ha van otthon kókusztejed, rizsliszted, ráadásul az egészet megbolondíthatod egy csipetnyi kurkumával, amitől egészen fantasztikus ízt kap. A rápakolt pirított kókuszdarabokról és a friss gyümölcsözönről még szót sem ejtettünk! 20 perc az egész, próbáljátok ki!
A tavasz első napjait sajnos már napok óta beárnyékolják a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások. Ezt a rendkívüli helyzetet úgy tudjuk a leghamarabb megszüntetni, ha otthon maradunk, és minél kevesebb teret adunk a bacik terjedésének. Nos, mi azon túl, hogy elindítottuk Facebookon az "Olcsó, laktató ételek - főzz a Mindmegettével" csoportunkat, Pinczel Orsi cukrász is hasznos instrukciókat ad otthoni süteménysütéshez. Jöjjön most egy fincsi citromos-kekszes kocka, ami a videós útmutatónknak köszönhetően senkinek nem okozhat gondot.
A túróhab önmagában is nagyon finom desszert, de a szuperizgalmas, kicsit fahéjas, kicsit vaníliás, kicsit szegfűszeges tonkababbal ízesítve, egészen elképesztő ízélményt nyújt! Eperrel és ropogós csokiréteggel kiegészülve pedig igazi luxusdesszert. Pinczel Orsi cukrászunk megmutatja, hogyan készítheted el ezt a csodát a család, a barátok - és persze a magad örömére!
Ha már unod a kakaós, diós és mindenféle édes csigát, akkor mutatunk egy isteni hibridet: ez egyszerre fahéjas és nutellás, csiga és briós - ahogy a dánok csinálják! Készítsetek el ti is - és, legyetek jók Orsihoz: küldjetek róla fotót, hogy sikerült!
Bár a nagy vendégjárásnak hivatalosan vége egy egyeszrű, gyorsan összedobható sós süti mindig jó ha van a tarsolyunkban. Ez a fűszeres, ultrasajtos, omlós-ropogós keksz például tökéletes választás bármelyik hétköznap vagy hétvégi estére, filmnézéshez, társashoz, vagy baráti traccspartihoz!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Jöjjön most egy amerikai klasszikus, minden gyerek kedvence, a banánkenyér, ami egy mascarponés-tejszínhabos krémmel tökéletes desszert vasárnap, hétköznapokon, krém nélkül pedig uzsonnaként is megállja a helyét!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Ma egy olyan francia villámdesszertet mutat, ami bármilyen töltelékkel, gyümölccsel elkészíthető.
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Ma Ferdinánd tekercset készít, ami tulajdonképpen isteni diós csiga - ünnepi köntösben!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Most az eredeti sajttortáét, amit ugyan sütni kell, nem is rövid ideig, de az ízélmény mindenért kárpótol!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Orsi ezúttal egy pofonegyszerű, extra citromos citromkenyeret készített. Próbáljátok ki!
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség lesz mostantól a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki új videósorozatában süteménysütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Jöjjön most mindenki kedvence a kókuszkocka, egy kis csavarral! Próbáljátok ki!